به گزارش مشرق، محمدجواد محمدي زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در طول يکسال گذشته دو مورد مرگ آبزيان در خليج فارس و درياي خزر گزارش شده که در خصوص خليج فارس به دليل آلايندگي يک واحد صنعتي اتفاق افتاده که به وسيله مسئولان مورد پيگيري قرار گرفته است.
وي افزود:در خصوص درياي خزر نيز عملکرد نامناسب تصفيه خانه کشتارگاه صنعتي اين منطقه، موجب مرگ تعدادي از آبزيان و ماهيان شده که با عملکرد سريع دادستان و سازمان محيط زيست، کارکشتار گاه متوقف شده و از وارد شدن خسارات بيشتري جلوگيري شده است.
محمدي زاده با بيان اينکه هيچ گزارشي در خصوص مرگ دست جمعي آبزيان درياي خزر وجود ندارد،اظهارداشت: مرگ دست جمعي آبزيان در اروپا و امريکا اتفاق افتاد که پديده نوظهوري محسوب ميشود و هيچ علت محيط زيستي براي آن اعلام نشده اما اين پديده در ايران اتفاق نيافتاده لذا مرگ دست جمعي آبزيان درياي خزر به شدت تکذيب ميشود.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در خصوص وضعيت درياچه اروميه نيز تصريح کرد:درياچ? اروميه به دليل بهره برداري بيش از ظرفيت از اين درياچه در 50 سال اخير دچار بحران شده اما طرح مصوب دولت در خصوص جابجايي آب در خروج اين درياچه از وضعيت اضطرار تأثير بسزايي دارد.
وي با اشاره به اينکه اين طرح پروژ?اي 10ساله است که ميبايست در 50 سال ابتدايي آن اقدامات جدي صورت گيرد اظهارداشت:اين اقدامات شامل جابجايي آب از دشتهاي ديگر و اصلاح روشهاي آب ياري و بارور کردن ابرها مي باشد که امسال نيز نتايج بسيار خوبي از بارور کردن ابرهاي منطقه به دست آمده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: در راستاي خروج از بحران درياچه اروميه دولت علاوه بر پروژ? ده ساله، اقدامات مثبتي از جمله بارور سازي ابرهاي منطقه را در دستور کار دارد .